DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ ANTALYA 2022

25 Nisan 2021 pazartesi günü itibari ile öğrencilerimiz Antalya Manavgat bölgesinde İşletmelerde Beceri Eğitimine (İBE) başladılar.
Öğrencilerimizi özel otobüsle İBE yapacakları otele, Okul Müdürümüz Hasan YALILI, Müdür Başyardımcımız Ufuk YILMAZ ve Koordinatör Müdür Yardımcımız Aydın KARATEPE birlikte teslim ettiler.
İki gün boyunca çalıştıkları departmanları ziyaret eden Okul yöneticilerimiz öğrencilerimizin adaptasyon süreçlerini yakından gözlemlediler.
Otelin yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucunda öğrencilerimizin stajı için ideal bir otel olduğunu yerinde görmek bizim için önemliydi.
Stajın ikinci günü öğrencilerimizle değerlendirme toplantıları yapıldı. Öğrencilerimizdeki memnuniyeti görmek bizi mutlu etti.

Instagram sayfamızdan ilgili habere ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 05.05.2022 23:04 - Görüntülenme: 280

Etiketler :