DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 9. sınıfların I. dönem sınavları 15-19 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

9. Sınıfların I.DÖNEM SINAV PROGRAMIna ulaşmak için tıklayınız.

Şbt

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına ilişkin sınav takvimi aşağıdaki gibidir.

NOT:

1. İller arası hareketliliğin azaltılması amacıyla yüz yüze eğitim kapsamına alınmayan sınıflar düzeyindeki öğrenciler, bulunddukları yerleşim yerlerindeki öğrenim gördükleri okul ile aynı okul türündeki eğitim kurumlarında, aynı okul türü bulunmaması halinde aynı program uygulayan resmi ve özel okullarda sınavlara girebileceklerdir. Başka okullarda sınava girmek isteyen öğrencilerin 26 Şubat 2021 tarihine kadar ilgili okul müdürlüğüne dilekçe ile başvuruda bulunmaları ayrıca kendi okul müdürlüklerine de bilgi vermeleri gerekmektedir.
  2. Sınav tarihinde pozitif/temaslı olması, e-nabız sisteminde kayıtlı kronik rahatsızlığı olması veya diğer hastalıkları sebebiyle raporlu olması nedeniyle sınavlara giremeyen öğrenciler durumunu belgelendirmek koşuluyla mazeret sınavlarına girebilirler.
  3. Sınav programı ayrıca duyurulacaktır.

Şbt

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönemi için 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren geçerli olan ders programı aşağıdaki gibidir:

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

Ara

Okulumuzu güzelleştirme faaliyetleri kapsamında dış cephe tamirat ve boya çalışmalarımız tamamlanmıştır.

Bu süreçte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen;

Başta Sayın Kaymakamımız Yasin ÖZTÜRK olmak üzere,

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü,

Kamelya Restoran,

GNR Temizlik Firması,

Turkuaz Otel, Karslıoğlu Fındık,

Yücelen İnşaat,

Altın Sarar İnşaat

Ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ayrıca diğer çalışmalarımız da devam etmektedir.

Kas

30 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren geçerli olan UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI aşağıdaki gibidir:

Kas

23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren geçerli olan Uzaktan Eğitim Ders Programı aşağıdaki gibidir:

Kas

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1.Dönem 1.Sınav Takvimi aşağıda sunulmuştur.

Ekm

2 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tüm sınıflar düzeyinde DERS PROGRAMI güncellenmiştir.

Ekm

12 Ekim 2020 tarihinden itibaren tüm sınıfları düzeyinde DERS PROGRAMI güncellenmiştir.

Ekm

5 Ekim 2020 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olan ders programları sınıflar düzeyinde aşağıda verilmiştir. Linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eyl

Değerli Velilerimiz ve Kıymetli Öğrencilerimiz, 21 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren EBA CANLI DERS ve ZOOM PROGRAMI üzerinden anlatılacak olan ders saatlerini gösteren program linkleri aşağıda sunulmuştur.

Kıymetli Öğrencilerimiz, derslerinize devam edin ve devamsızlık yapmayın.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.