DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Ağu

11 Eylül 2023 Pazartesi günü 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizle birlikte 2023-2024 eğitim öğretim yılına başlıyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm veli ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Okulumuzun ders saatleri çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Tem

15.Uluslararası MEB Robot Yarışması ile ilgili aşağıdaki linki tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 10-13 Nisan 2023 tarihleri arasında SORUMLULUK SINAVLARI yapılacaktır.

SORUMLULUK SINAV PROGRAMI ve sınava girecek ÖĞRENCİ LİSTESİ aşağıdaki şekildedir.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 20-24 Şubat 2023 tarihleri arasında SORUMLULUK SINAVLARI yapılacaktır.

Kas

Okulumuz turizm sektöründe hizmet verecek ara eleman yetiştirdiğinden öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini geliştirmek, sosyalleşmesini sağlamak, alanlarındaki yetkinliklerini artırmak amacıyla Akçakoca Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde A-1 seviyesinde İngilizce Kursumuz başlıyor.

Kurs Başlangıç Tarihi: 21 Kasım 2022 Pazartesi

Kurs Yapılacağı Yer: Akçakoca Gençlik Merkezi

Kurs Gün ve Saatleri:

• Pazartesi Günü 14.00-16.40
  • Cuma Günü 14.00-16.40

Kas

İki grup halinde düzenlenecek olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza ilişkin program ve öğrenci listesidir. Kurslarımız 22 Kasım 2022 Salı gününden itibaren başlayacaktır. Kıymetli veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Değerli Velilerimiz,

Öğrencilerimizin genel durumlarını görüşmek, devam devamsızlık, disiplin ve öğrenci davranışları hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla veli toplantısı yapılacaktır.

Çocuklarımızın eğitim sürecine olumlu katkı sağlayacak olan toplantıya katılmanız önemle rica olunur.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 24-28 Ekim 2022 tarihleri arasında SORUMLULUK SINAVI yapılacaktır.

Sorumluluk Sınavı Programı ve sınava girecek ÖĞRENCİ LİSTESİ aşağıdaki şekildedir.

Başvurular e-kurs.meb.gov.tr adresinden online olarak yapılmaktadır.

KİMLER YARALANABİLİR?

Lise 10,11,12. Sınıf öğrencileri ile lise mezunlarına yöneliktir.

Başvurular 23 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında 10. sınıfta öğrenim gören öğrenciler ile 12. sınıftan mezun olamayıp beklemeli durumda olan öğrencilere SORUMLULUK SINAVI yapılacaktır.

Sorumluluk Sınavı Programı ve sınava girecek ÖĞRENCİ LİSTESİ aşağıdaki şekildedir.

Mrt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Nisan Dönemi SORUMLULUK SINAV PROGRAMI ve sınava girecek öğrenci listesi aşağıdaki gibidir:

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi SORUMLULUK SINAV PROGRAMI ve sınava girecek öğrenci listesi aşağıdaki gibidir:

Ock

Öğrencilerin ders durumlarını görüşmek, devam-devamsızlık, disiplin ve öğrenci davranışları hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla 11 Ocak 2022 Salı günü saat 15.00'da veli toplantısı yapılcaktır.

Tüm değerli velilerimizi toplantıya bekliyoruz.

Değerli Velilerimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 15:00'de kovit 19 nedeniyle ZOOM programı üzerinden yapılacaktır.

Toplantıya katılım için gereken ID ve ŞİFRE bilgileri daha sonra velilerimizle paylaşılacaktır.

Okul Aile Birliğiminiz çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanız önemle rica olunur.